Лекторій

Місце здобуття досвіду від лідерів ринку на HoReCaShow Lviv, де проводитимуться:

– лекції та семінари від провідних рестораторів, готельєрів, шеф-кухарів, людей, які створюють ринок HoReCa в Україні, а також спеціально запрошених фахівців, які відкриють завіси, поділяться своїм багажем знань та на прикладі успішних кейсів розкажуть і покажуть, як працює HoReCa;

ну вгорі ж все написано

Програма:

01 листопада 

11:00

  • Event Hall Віталій Цола

«Лояльність як спосіб заробити» (Доповідь пройде в eventhall)

12:00

  • Конференц зал (40) Ксенія Венгер

Підбір персоналу для HoReCa методом оцінки компетенцій

  • Локація С4 Коба Махарашвілі

Майстер-клас по грузинській кухні

 

13:00

  • Конференц зал (140) Денис Суховій

«Як запустити пекарню» 

  • Локація С4  Василь Колодій

Лід для коктейлів

 

14:00

  • Конференц зал (140) Євген Сушко

Комунікаційний трикутник – запорука усішного розвитку компані

  • Event Hall Леонід Остальцев однієї піцеріі я зробив группу ветеранських бізнесів під брендом “Ветерано” – це три піцерії, 11 кавярень, одна браунярня, ремонтні роботи та ще плануємо відкрити 2 нових проекти)

Як відкрити власну справу маючи 150$

15:00

  • Конференц зал (140) Вадим Костенко (засновник ТМ Хінкальня)

«Як масштабувати бізнес?»

  • Конференц зал (40)  Маргіт Кікас

Діяльність міжнародної асоціації барменів

16:00

  • Конференц зал (140) Дмитро Борисов (сім’я ресторанів «Дмитра Борисова»)

«Соціальна відповідальність ресторатора»

17:00

  • Конференц зал (40) Круглий стіл за участі всіх спікерів
  • Локація С4 Марина Лівада 

18:00

  • Конференц зал (40) Ліна Остапчук

Бізнес-готелі

02 листопада 

10:00

  • Конференц зал (40) Ігор Маркевич та його Amigo Partners

Юридична сторона ресторанного бізнесу

11:00

  • Конференц зал (140) Михайло Гросуляк (тернопільський ресторатор, його заклади увійшли в 100 найоригінальніших ресторанів світу)

Відродження та популяризація української кулінарної культури на світовому ринку готельних і ресторанних послуг

  • Конференц зал (40) Вадім Браун (Gooch Brown)

Правильний набір звуків – музика для Вашого готелю/ресторану

12:00

  • Event hall Надія Туз інансовий директор компанії “23 ресторани”, соціальна інвесторка UrbanSpace500 та фінансовий консультант у ресторанній сфері)

Звітність ресторану на серветці

14:00

  • Конференц зал (140) Констянтин Смолій (Delicateka, Корки та крихти, Rock’n’Dogs, Юшка Шніцель Бар)

«Чому ви хочете відкрити ресторан, але ніколи цього не зробите»

  •  Event hall Людмила Калабуха (23 роки в продажах, автор 3 книг та 4 відеокурсів, перший україномовний онлайн-консультант з продажів, експерт з продажів та переговорів українських ЗМІ, мандрівниця (відвідала 39 країн)

«10 правил нетворкінгу, які приводять 100 нових гостей на місяць безкоштовно»

  • Конференц зал (40) Круглий стіл за участі всіх спікерів

15:00

  • Конференц зал (140) Ірина Миронова (координатор співпраці з корпоративними партнерами у Всесвітньому фонді природи (WWF) в Україні, а також ж є співкоординатором Zero Waste Lviv)

«Як зробити ресторан безвідходним?»

16:00

  • Конференц зал (140) Катерина Авдєєва (співвласник Міжнародного конгресу шеф-кухарів FONTEGRO. Куратор професійно интенет порталу для шефів fontegro.com) Доповідь буде реалізовано разом з шефами Денисом Комаренко і Юрієм Приємським.

«Інновація традицій в гастрономії»

17:00

  • Конференц зал (40) Тетяна Загнітна

Готель з рейтингом 9.6 на booking.com і 6 років №1 на Trip Advisor в Одесі! Як домогтися і, головне, утримати високий рейтинг?

03 листопада 

10:00

  • Конференц зал (40) Володимир Єфремов (шеф-бариста мережі Чашка Еспрессо Бар і тренер-бариста Чашка School)

Правила организації бара кав’ярні

11:00

  • Конференц залл (40) Круглий стіл для виробників і продавців наливок.

Допомога підприємцям в легалізації продажу наливок. Модерує Тарас Кіндрат

12:00

  • Конференц зал (140) Валерій Поляков (засновник Клубу рестораторів, мандрівник, автор багатьох гастрономічних путівників, творець безлічі ресторанних концептів)

«8 головних ресторанних тенденцій ілюстровані більш ніж в 100 слайдах»

  • Конференц зал (40) Продовжуєсо говорити про наливки і настоянки з Тарасом Кіндратом

13:00

  • Конференц зал (140) Тетяна Юрович (ресторатор, ресторан «Кіфлик»)

«Ресторани майбутнього: які вони?»

  • Конференц зал (40) Круглий стіл на готельну тематику

14:00

  • Конференц зал (140) Володимир та Олександр Юдіни (засновники компанії YUDIN Design & YUDIN Product)

Як створити унікальний заклад, від назви до відкриття?

15:00

  • Конференц зал (140) Юля Воскресенська (партнер в Ресторанные Практики і Чашка School)

«Покрокова інструкція відкриття закладу» 

  • Event hall Дорошенко Наталя

Чарівна кнопка клієнта, куди тиснути?

16:00

  • Конференц зал (140) Тарас Парандій (засновник торгової марки “Димне від Тараса” та навчального курсу для виробників продуктів харчування “Їжаки”)

«Як за ціну айфону запустити успішний бізнес сьогодні?»

  • Конференц зал (40) Готель

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>