Головна сцена

Продемонструє цікаві майстер-класи від крафтових виробників та фуд ентузіастів, рестораторів, журналістів, письменників, блогерів, дегустації;

Місце здобуття досвіду від лідерів ринку на HoReCaShow Lviv, де проводитимуться:

– лекції та семінари від провідних рестораторів, готельєрів, шеф-кухарів, людей, які створюють ринок HoReCa в Україні, а також спеціально запрошених фахівців, які відкриють завіси, поділяться своїм багажем знань та на прикладі успішних кейсів розкажуть і покажуть, як працює HoReCa;

Розклад:

01 листопада

10:00 Майстер-клас «Food Art» від Юрія Ковриженко

Юрій Ковриженко з 17 років в ресторанному бізнесі. Кулінарії навчався в кращих кулінарних школах Європи. 2 роки був шеф-кухарем офіційного ресторану Українського посольства в Грузії (Тбілісі). У 2017 році був нагороджений Global Chef Awаrds в Сингапурі.

Ресторан Vintage Nouveau, кухню якого з 2014 року очолює Юрій, першим був нагороджений премією СІЛЬ в номінації «Кращий ресторан авторської кухні» в 2015 році. У листопаді Юрій представлятиме Україну на Chef World Summit в Монте Карло.

12:00 Офіційне відкриття фестивалю

Серія майстер-класів від «Клубу Галицької кухні»

13:00 – 16:00 головну сцену HoReCa SHOW Lvivберуть в свої золоті руки вартові Клуб Галицької Кухні/Klub Kuchni Galicyjskiej/Galician Cuisine Club

Що буде: чотири майстер-класи – шоу, присвячених різним кухням Галичини: традиційній українській, єврейській, гуцульській та модерній. Оскільки дійство передбачає демонстрацію рецептів, шоу та частування, воно має бути цікавим не лише вущьким фахівцям, але й усім, хто цікавиться гастрономією. Готують і частують:

  • Маріанна Душар, Ярослав Гуменюк, Наталія Тихолоз: «Смаки Франкової кухні»
  • Віталій Качкан, Олексій Петелько, Тарас Прохасько: «Кулінарні традиції Гуцульщини»
  • Льоля Ланда, Сергій Пожар, Ада Діанова: «Традиційна кухня галицьких євреїв. Готуємо грібенкас та «а идишер коп» (блінчікес міт ґегірн)»
  • Юрій Ковриженко, Олексій Кучмістов: «Локальна кухня, що стає мистецтвом»

16:00 «PizzaFreeStyle» Майстер-класи по піца-фрістайлінгу

02 листопада

10:00 Майстер-клас «Артизанський хліб» від Оксани Волошиної

12:00 Майстер-клас «Народження сиру» від Романа Хаєцького (Le Silpo)

14:00 Майстер-клас «Грані їжі: психологія сприйняття страв» від Євгена Клопотенко

Євген Клопотенко – кулінарний експерт, бренд-шеф Мітера «Здоровий Глузд», засновник «Гастромайстерні Конфітюр», випускник французької кулінарної школи «Le Cordon Bleu», автор онлайн-курсу по кулінарії «Мислити як кухар» і капітан збірної України по покращенню культури харчування.

16:00 «PizzaFreeStyle» Майстер-класи по піца-фрістайлінгу

03 листопада

10:00 Майстер-клас «Відновлення староукраїнської кухні» від Андрія Башенського

11:00 Майстер-клас «Ковбаса на сніданок в готелі. Ковбаси bbqі» від Андрій Климович 

12:00 Pizza Fest 2017 – фінал в номінації «PizzaFreeStyle»

15:00  Tomasz Grabski «Keep it simple» – як готувати особливе зі звичайних продуктів

17:00 Нагородження переможців Pizza Fest 2017

17:30 Нагородження переможців національного кулінарного конкурсу «Дні української кухні»

Придбати квиток на фестваль можна тут: https://goo.gl/L4xyu3

Вся програма тут: https://goo.gl/rkAsmK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>