Кулінарний конкурс «Дні Української Кухні»

Це вже третій національний кулінарний конкурс. Його мета ― популяризація сучасної української кухні та підтримання наших національних звичаїв.

До 2015 року в Україні не було заходів, які б мали на меті об’єднати виробників продуктів та професіоналів HoReCa. Навесні 2015 року відбулися перші «Дні Української Кухні».

Цьогоріч у заході візьмуть участь більше 100 кулінарів з усієї України.

Головна ідея конкурсу – розвиток гастрономічної культури в Україні, підтримка фермерства, впровадження локальних продуктів в меню ресторанів та відродження кулінарних традицій.

Окрім того, впродовж цієї події відбуватимуться майстер-класи від суддівського комітету та асоціації кулінарів «Західної Шеф Групи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>