Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Horeca Inside

Цього року HoReCaSHOW робить повноцінне занурення в саму суть найважливіших питань бізнесу!

На вас чекає серія повноцінних практикумів від найуспішніших Метрів України та світової арени. Справжній живий досвід діючих рестораторів, готельєрів та людей, які створили успішні бізнеси «тут і зараз». І чия репутація не потребує підтверджень!

Кожен Спікер — це реальні бізнес-історії і практичні інструменти, які допоможуть вам стати кращими!

Стратегічний маркетолог, автор філософіі Sex & Marketing. Послухати Аліну люди їздять в інші міста! Чому? Бо вона говорить про головне! Навіщо

Експерт №1 з сервісу в Україні, засновник Vladychynska Consulting, автор та викладач Першої в Україні Школи сервісу. Єдиний сертифікований консульт

Resident Manager, Vienna House Dream Castle Paris

Küchendirektor Mit meiner Ausbildung als Koch 1988 bis 1991 machte ich mein Hobby zum Beruf. Schon immer war kochen meine Leidenschaft und wurde mir mit meinen italienischen Wurzeln in die Wiege gelegt. Ich sammelte von 1991 - 2004 Erfahrung im I

Директор з маркетингу у "Планета кіно", працівник масштабних ІТ і телеком компаній України MTS, Vodafone та Life переконаний, що за кожним вдалим

Керівник відділу CRM, Планета Кіно

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.

Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.

Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України!

В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.