HoReCa
Main
Arena
1
Conference
Протягом всіх днів конференції на трьох сценах топові спікери ділитимуться досвідом та реальними кейсами.
Усі доповіді проходять ретельний відбір для того, щоб ВИ мали можливість отримувати тільки 100 процентів користі та інформації яку можна вже завтра використати в реальних бізнес умовах.

Практичні поради, кейси, експертні думки від видатних фахівців ринку гостинності.

Присвячена найактуальнішим питанням ресторанної тематики.

Актуальні кейси з управління і розвитку бізнесу за допомогою роботи з персоналом, маркетингу і PR.


2
Exhibition
2500 м² класичної виставкової зони – найбільша концентрація Українських та світових виробників та постачальників сфери HoReCa.
Зона для розвитку та підтримки бізнесу Business Arena, де представлені такі напрямки:
- франшизи
- консалтинг
- фінансування
- страхування ризиків
- автоматизація та технологічні рішення
- дизайн та архітектура
В рамках EXPO представлений окремий напрямок ресторанної індустрії Street Food, а також
Зона нетворкінгу для обміну контактами та досвіду.




3
Workshops
Show Kitchen
Майданчик майстер-класів від провідних українських кухарів, де кращі з кращих продемонструють фахові методики та поділяться своїми кейсами. Унікальне місце, де можна побачити майбутнє кулінарії, та спостерігати, як видатні кухарі України та світу виходять за рамки можливого та створюють унікальний продукт на очах у публіки. •
Sweet Show
Платформа майстер-класів від топових кондитерів. Освоєння найновітнішої технології та сучасні тенденції у кондитерській справі, мікс смаків та презентації кондитерських ідей. Все для того, щоб знати та вміти зробити Вашу кондитерську чи пекарню смачною, успішною, модною та прибутковою, або навіть збільшити можливості вашого ресторану. Усі секрети, техніки та «News!» у цій галузі будуть продемонстровані для Вас!


4
Bar Show
Bar Show це 1000 квадратних метрів експозиції провідних алкогольних та безалкогольних постачальників, виробників та постачальників професійного барного обладнання, а також майстер-класи від топових світових та українських бартендерів та міксологів.
Барна культура з кожним роком набирає популярності по всій країні, а в західному регіоні входить в тренд.
Саме тому, цього року ми приділили окрему увагу цьому напрямку.


3 одночасних мегаподій

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.
Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.
Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України! В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.
Головні спікери та експерти





- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарів
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena

- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарів
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)

- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарів
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)

- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарів
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)
- Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)
- Обід
- Напої
- AfterParty
- Преміальний VIP лаунж