About The Speaker
Gradeler Michel, Brasil
GASTRONOMIC DIRECTOR IN EL NACIONAL AND LOMO ALTO
Мішель Граделер справжній гастро мандрівник. Він розпочав свій шлях у 16 років, де куховарив у сімейному ресторані. У 1985 році отримав звання кращого шеф-кухаря. Далі — подорож до Канн, де Мішель працював із Полем Вергесом. Наступний пункт призначення — Лондон і робота у The Interlude, французькому ресторані La Ruelle, London Tara Hotel та Sheraton Hotel у Единбурзі.
У 25 Мішель переїхав до Барселони та керував одразу кількома кухнями, що належать мережі 5-зіркових готелів Hoteles Catalonia.
А у 2001 він здійснив найбільшу мрію — відкрив власний ресторан Amarena. І в перший рік заклад внесли до гіда Мішлена.
Мішель розповість про потребу шефа у власному ресторані та приготує 3 види тартару і класичну рибну тарілку родом з Каталонії.