Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

1

Conference

Протягом всіх днів конференції на трьох сценах топові спікери ділитимуться досвідом та реальними кейсами. 

Усі доповіді проходять ретельний відбір для того, щоб ВИ мали можливість отримувати тільки 100 процентів користі та інформації яку можна вже завтра використати в реальних бізнес умовах.

Практичні поради, кейси, експертні думки від видатних фахівців ринку гостинності.

Присвячена найактуальнішим питанням ресторанної тематики.

Актуальні кейси з управління і розвитку бізнесу за допомогою роботи з персоналом, маркетингу і PR.

2

Exhibition

2500 м² класичної виставкової зони – найбільша концентрація Українських та світових виробників та постачальників сфери HoReCa. 

Зона для розвитку та підтримки бізнесу Business Arena, де представлені такі напрямки:

  • франшизи
  • консалтинг
  • фінансування
  • страхування ризиків
  • автоматизація та технологічні рішення
  • дизайн та архітектура

В рамках EXPO представлений окремий напрямок ресторанної індустрії Street Food, а також

Зона нетворкінгу для обміну контактами та досвіду.

3

Workshops

Show Kitchen

Майданчик майстер-класів від провідних українських кухарів, де кращі з кращих продемонструють фахові методики та поділяться своїми кейсами. Унікальне місце, де можна побачити майбутнє кулінарії, та спостерігати, як видатні кухарі України та світу виходять за рамки можливого та створюють унікальний продукт на очах у публіки. •

Sweet Show

Платформа майстер-класів від топових кондитерів. Освоєння найновітнішої технології та сучасні тенденції у кондитерській справі, мікс смаків та презентації кондитерських ідей. Все для того, щоб знати та вміти зробити Вашу кондитерську чи пекарню смачною, успішною, модною та прибутковою, або навіть збільшити можливості вашого ресторану. Усі секрети, техніки та «News!» у цій галузі будуть продемонстровані для Вас!

4

Bar Show

Bar Show це 1000 квадратних метрів експозиції провідних алкогольних та безалкогольних постачальників, виробників та постачальників професійного барного обладнання, а також майстер-класи від топових світових та українських бартендерів та міксологів.

Барна культура з кожним роком набирає популярності по всій країні, а в західному регіоні входить в тренд.

Саме тому, цього року ми приділили окрему увагу цьому напрямку.

3 одночасних мегаподій

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.
Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Дізнатись більше

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.
Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Дізнатись більше

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України! В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.

Дізнатись більше

Головні спікери та експерти

Edem Resort Medical and Spa

G-group, UkrainianSouthChef Association

Віктор Тітов, бренд-шеф мережі G-GROUP і засновник Асоціац

Світлана очолює департамент маркетингових комунікаці

Sugary Lab

Пальмова Гілка

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Рестора

Хто не знає Дмитра та Олену Борисових?! Новатори, першо

Chefs Academy,Artichoke

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової ко

Basta! Street Food Bar

2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали с

Нашу подію відвідають понад 100 експертів у сфері HoReCa зі

Приєднуйся До 7000 Учасників 5-7 Вересня 2019.