Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

1

Conference

Протягом всіх днів конференції на трьох сценах топові спікери ділитимуться досвідом та реальними кейсами. 

Усі доповіді проходять ретельний відбір для того, щоб ВИ мали можливість отримувати тільки 100 процентів користі та інформації яку можна вже завтра використати в реальних бізнес умовах.

Hotel Arena

Практичні поради, кейси, експертні думки від видатних фахівців ринку гостинності.

Конгресс Готель "Пуща", директор з маркетингу та продажів Як це, працювати у готельному бізнесі 8 років і любити свою справу щоразу все більше? Директор з маркетингу та продажів конгрес-готелю "Пуща", Оксана Левдікова переконана, що головне - ставити правильні цілі. Про те, як вибудувати реальну стратегію продажів на рецепції, мотивувати персонал продавати більше і які інструменти використовувати, дізнаєшся вже у вересні.

керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department) Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі. Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери. Креатор корпоративної онлайн-школи дистанційного навчання. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для вищих навчальних закладів України. PhD.

Head of Digital Marketing, мережа готелів Premier • 16 років досвіду в готельному бізнесі • 12 років досвіду в сфері e-commerce та digital marketing в сфері туризму Тема, яка зараз хвилює багатьох, а Анастасія вже її впроваджує в мережі готелів Premier Hotels and Resorts! Чому чат-боти тонуть у хайпі, чи потрібні вони для HoReCa і дійсні поради по інсталяції! Про те, як інвестувати з розумом і впроваджувати тренди від Head of Digital Marketing, людини із 16-річним досвідом в готельному бізнесі, 12 роками в e-commerce та digital marketing, Анастасії Домбровської.

Фінансовий директор, Digital Choo

Архітектори і дизайнери KUDIN ARCHITECT (BankHotel Lviv, бар Satirikon, конгрес центр в готелі Puscha, заміського готелю Глебовка)

Конгресс Готель "Пуща", директор з маркетингу та продажів Як це, працювати у готельному бізнесі 8 років і любити свою справу щоразу все більше? Директор з маркетингу та продажів конгрес-готелю "Пуща", Оксана Левдікова переконана, що головне - ставити правильні цілі. Про те, як вибудувати реальну стратегію продажів на рецепції, мотивувати персонал продавати більше і які інструменти використовувати, дізнаєшся вже у вересні.

керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department) Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі. Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери. Креатор корпоративної онлайн-школи дистанційного навчання. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для вищих навчальних закладів України. PhD.

Head of Digital Marketing, мережа готелів Premier • 16 років досвіду в готельному бізнесі • 12 років досвіду в сфері e-commerce та digital marketing в сфері туризму Тема, яка зараз хвилює багатьох, а Анастасія вже її впроваджує в мережі готелів Premier Hotels and Resorts! Чому чат-боти тонуть у хайпі, чи потрібні вони для HoReCa і дійсні поради по інсталяції! Про те, як інвестувати з розумом і впроваджувати тренди від Head of Digital Marketing, людини із 16-річним досвідом в готельному бізнесі, 12 роками в e-commerce та digital marketing, Анастасії Домбровської.

Фінансовий директор, Digital Choo

Архітектори і дизайнери KUDIN ARCHITECT (BankHotel Lviv, бар Satirikon, конгрес центр в готелі Puscha, заміського готелю Глебовка)

Керівник відділу продажів Reikartz Hotel Group Його можна назвати справжнім старожилом готельного бізнесу, адже продавав ще за часів Януковича і подовжує досі. Керівник відділу продажів Reikartz Hotel Group, Максим Богданов, знає як працювати, не зважаючи на будь-яку владу. Про свій виступ на HoReCa Show каже скромно: "Буде рвань!"

Керівник відділу продажів компанії DEOL Partners Вероніка Ущапівська знає все про труднощі управління доходами в готелях керуючої компанії DEOL Partners. Керівник відділу продажів легендарного київського дизайн-готелю 11 Mirrors та мережі найпопулярніших апарт-готелів Senator Hotels and Apartments розповість як аналізувати ефективність управління готелем, визначити тренди ринку, розробити прибуткову стратегію ціноутворення та отримати найкращих гостей столиці.

генеральний менеджер, Edem Resort Medical & Spa #украинскийотельер. Фанат украинского гостеприимсва и сторонник идеи економического развития Украины через туризм и гостеприимсво. Опыт работы в отельном бизнесе 14 лет Донбасс Палас/Опера Киев/Ривьера на Подоле/Лондонская Одесса/Вилла Елена Ялта в данный момент Генеральный Директор Edem Resort Medical & Spa.

Засновник "Коруна курорт-готель"

Керуючий партнер "ArtBuild Hotel Group". 13 років на ринку готельного консалтингу та девелопменту, співвласник готельних проектів Best Western Plus Market Square у Львові та Casa Santa Sofia Hotel в Римі. Активний громадський діяч у сфері розвитку туризму в Україні та легалізації ігорного бізнесу, ексрадник з туризму Міністра економічного розвитку та торгівлі, ексрадник з туризму Голови КМДА, Віцепрезидент Української Асоціації Ігрової Індустрії, власник ресторанного комплексу "Кабачок на бочок"

Директор з продажів та маркетингу, Готель на річці BAKKARA

Менеджер по сервісу та навчанню керуючої компанії Vertex Hotel Group

Rest Arena

Присвячена найактуальнішим питанням ресторанної тематики.

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресторатор, співвласник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка». Співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Співвласник ресторанів Pastateca і Гіві Рубінштейн. Народжений у Львові. Ментор, спікер і співорганізатор різноманітних освітніх програм. Список його регалій не вміщається на 1 сторінку. Україні дуже пощастило, що в неї є Максим Храмов!

Зараз вони ресторатори, маркетологи, новатори, головні промоутери української HoReCa. Бренд-шеф однойменної мережі ресторанів, Дмитро Борисов розвиває новий вектор гастрономічної культури України, де головні цінності - не прибуток, а повага до гостей та еко-підхід. Але так було не завжди. Дмитро розповість не лише про історії успіху, але про і факапи та чому називає свої ресторани сім'єю Діми Борисова. А ще влаштує сет "питання-відповіді" - отримаєш можливіть особисто поспілкуватися з метром ресторанного бізнесу!

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Сергій Пономарьов знає, чому бути крутим кухарем у ресторанному бізнесі замало. За 29 років досвіду він спроектував понад 40 ресторанів. В минулому був бренд-шефом одеського ресторану "Компот", ресторанів "Прага", "Марлін" та "Монтеккі Капулетті" у Києві. Сергій допоможе розібратися з управлінням кухнею ресторану та розкаже, як перетворити кулінарне мистецтво у прибутковий бізнес.

бізнес-консультант, франчайзинговий брокер і Big Mama найкращих українських франшиз, які заявляють про себе не тільки в Україні, а й за кордоном. Lviv Croissants (90), Хінкальня (65), Vertuta (11), Elite Club, Селёдочная.

Основатель, идейный вдохновитель, креативный руководитель компании "Фигаро кейтеринг" Очень активный, харизматичный. Фигаро-Кейтеринг – команда профессионалов, которая более 16 лет формирует культуру и стандарты кейтеринга в Украине. Компания улучшает качество событий в бизнесе своих клиентов и является надежным кейтеринг-партнером. В меню - акцент на здоровое питание с учетом индивидуальных потребностей каждого клиента. Различные коллекции накрытий и анимационные станции поддерживают креативную концепцию каждого мероприятия. Фигаро-Кейтеринг – кейтеринг гастрономических впечатлений. Мы обслужили более 20 тысяч мероприятий для более 1 500 000 гостей, используя 10 оригинальных коллекций накрытий и 20 анимационных станций, созданных в #FigaroCreativeLab. В 2018 году компания вышла на международную арену, угощая блюдами национальной кухни гостей Франкфуртской книжной ярмарки и гостей Украинского дома в Давосе (дважды, в 2019 также). Фигаро-Кейтеринг – участник European Business Association Награды: 1-я и единственная кейтеринговая компания в Украине, которая получила аккредитацию и «знак качества» CATERING PROFESSIONAL - Абсолютный фаворит успеха в номинации "Кейтеринг" по результатам конкурса торговых марок "Фаворит Успеха" - Самый креативный кейтеринг Украины, по версии международной премии Cateringconsulting 2013 - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2011- I место в номинации «Лучший Кейтеринг» - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2013- I место в номинации «Лучший Кейтеринг» - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2014 I место в номинации «Лучший Кейтеринг Украины» - 2016 - Специальная награда Ukrainian Event Awards «За вклад в развитие ИВЕНТ-индустрии» - 2017 - Победитель премии "Лучший Кейтеринг Украины" - "Лучшая Кейтеринг-концепция" Ukrainian Event Awards 2017 - Фигаро-Кейтеринг получил награду и попал в рейтинг «ТОП 100. Основа экономики Украины. Компании»

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресторатор, співвласник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка». Співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Співвласник ресторанів Pastateca і Гіві Рубінштейн. Народжений у Львові. Ментор, спікер і співорганізатор різноманітних освітніх програм. Список його регалій не вміщається на 1 сторінку. Україні дуже пощастило, що в неї є Максим Храмов!

Зараз вони ресторатори, маркетологи, новатори, головні промоутери української HoReCa. Бренд-шеф однойменної мережі ресторанів, Дмитро Борисов розвиває новий вектор гастрономічної культури України, де головні цінності - не прибуток, а повага до гостей та еко-підхід. Але так було не завжди. Дмитро розповість не лише про історії успіху, але про і факапи та чому називає свої ресторани сім'єю Діми Борисова. А ще влаштує сет "питання-відповіді" - отримаєш можливіть особисто поспілкуватися з метром ресторанного бізнесу!

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Сергій Пономарьов знає, чому бути крутим кухарем у ресторанному бізнесі замало. За 29 років досвіду він спроектував понад 40 ресторанів. В минулому був бренд-шефом одеського ресторану "Компот", ресторанів "Прага", "Марлін" та "Монтеккі Капулетті" у Києві. Сергій допоможе розібратися з управлінням кухнею ресторану та розкаже, як перетворити кулінарне мистецтво у прибутковий бізнес.

бізнес-консультант, франчайзинговий брокер і Big Mama найкращих українських франшиз, які заявляють про себе не тільки в Україні, а й за кордоном. Lviv Croissants (90), Хінкальня (65), Vertuta (11), Elite Club, Селёдочная.

Основатель, идейный вдохновитель, креативный руководитель компании "Фигаро кейтеринг" Очень активный, харизматичный. Фигаро-Кейтеринг – команда профессионалов, которая более 16 лет формирует культуру и стандарты кейтеринга в Украине. Компания улучшает качество событий в бизнесе своих клиентов и является надежным кейтеринг-партнером. В меню - акцент на здоровое питание с учетом индивидуальных потребностей каждого клиента. Различные коллекции накрытий и анимационные станции поддерживают креативную концепцию каждого мероприятия. Фигаро-Кейтеринг – кейтеринг гастрономических впечатлений. Мы обслужили более 20 тысяч мероприятий для более 1 500 000 гостей, используя 10 оригинальных коллекций накрытий и 20 анимационных станций, созданных в #FigaroCreativeLab. В 2018 году компания вышла на международную арену, угощая блюдами национальной кухни гостей Франкфуртской книжной ярмарки и гостей Украинского дома в Давосе (дважды, в 2019 также). Фигаро-Кейтеринг – участник European Business Association Награды: 1-я и единственная кейтеринговая компания в Украине, которая получила аккредитацию и «знак качества» CATERING PROFESSIONAL - Абсолютный фаворит успеха в номинации "Кейтеринг" по результатам конкурса торговых марок "Фаворит Успеха" - Самый креативный кейтеринг Украины, по версии международной премии Cateringconsulting 2013 - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2011- I место в номинации «Лучший Кейтеринг» - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2013- I место в номинации «Лучший Кейтеринг» - Золотой призер Ukrainian Event Awards 2014 I место в номинации «Лучший Кейтеринг Украины» - 2016 - Специальная награда Ukrainian Event Awards «За вклад в развитие ИВЕНТ-индустрии» - 2017 - Победитель премии "Лучший Кейтеринг Украины" - "Лучшая Кейтеринг-концепция" Ukrainian Event Awards 2017 - Фигаро-Кейтеринг получил награду и попал в рейтинг «ТОП 100. Основа экономики Украины. Компании»

з 2019 генеральний директор Кумпель Груп (Львів) 12 років Керучий мережею ресторанів і кафе ОККО

Власник True Burger Bar, Hendrick's bar (Київ). Розробник системи стандартизації ресторанів, автор підручнику для працівників ресторану, викладач та наставник більше 3 000 ресторанів

Директор з розвитку холдінгу Cartel (курорт Буковель) Для нього не потрібен гід Мішлену, адже він створює власний. Валерій Поляков - мандрівник, автор багатьох путівніків містами світу, креатор різноманітних ресторанних концептів. Він розповість для HoReCa Show, які світові тренди матимуть майбутнє в Україні, що таке усвідомлене споживання, артізанальна філософія та монопродуктові концепти. І як це застосувати у ресторанному бізнесі.

Співвласник та Голова Наглядової ради Холдингу емоцій “!FEST” визначає стратегію та займається інвестиціями компанії (23 заклади у Львові, більше 80 Львівських майстерень шоколаду, Львівських пляцків, “П'яної Вишні” та Реберні в Україні і за кордоном, 20 різноманітних проектів у рітейлі, будівництві, мануфактурі тощо).

Маркетинг-директорка First Line Group. За 18 років написала сотні прес-релізів, адаптувала макети глобальних брендів та створювала креативні рекламні кампанії. Запускала сайти, інтегрувала CRM, керувала кол-центром, набирала медійні показники.

Засновники комнанії Lumina (food standard's&care) Безпечніша їжа для кращого бізнесу - із цим закликом виступатимуть Віктор та Оксана Олесеневич.

014-2018 - заступник управляючого ресторанами Reikartz Hotel Group, 2018-2019 - CEO мережі італійських сімейних ресторанів Pesto Cafe

Архітектор, дизайнер громадських інтер'єрів, засновник та керівник студії комерційного дизайну "YOD Design Lab" (Київ, Україна).

HR & Marketing

Актуальні кейси з управління і розвитку бізнесу за допомогою роботи з персоналом, маркетингу і PR

Head of Digital Marketing, мережа готелів Premier • 16 років досвіду в готельному бізнесі • 12 років досвіду в сфері e-commerce та digital marketing в сфері туризму Тема, яка зараз хвилює багатьох, а Анастасія вже її впроваджує в мережі готелів Premier Hotels and Resorts! Чому чат-боти тонуть у хайпі, чи потрібні вони для HoReCa і дійсні поради по інсталяції! Про те, як інвестувати з розумом і впроваджувати тренди від Head of Digital Marketing, людини із 16-річним досвідом в готельному бізнесі, 12 роками в e-commerce та digital marketing, Анастасії Домбровської.

HRD Таор Карпати; засновник та керівник Рекрутингового агентства Red Berry

Власниця ресторану «Гридниця» Її методи управління не знайдеш у книгах з ресторанної справи, адже вона робить усе навпаки. І це працює! Власниця ресторану "Гридниця", Ярослава Павлюковець спробувала багато методів привернення уваги клієнтів і точно знає, що працює лише на папері. На HoReCa Show вона поділиться 17-річним досвідом і розкриє священну таємницю - що насправді люблять клієнти!

Керуюча партнерка NEBO ideas agency Бренд-стратег Ahmad Tea, Think With Google, Mini Cooper, Audi, KFC, Huawei, Beer Point, "Ощадбанк", "Пирятин", "Коблево", "Карпатська Джерельна" та володарка Effie Grand Prix розповість про світ брендів і як у ньому вижити. Приходь послухати і бери великий зошит для ідей!

Предприниматель, основатель агентства "Студия Дениса Каплунова" и образовательного проекта "Школа копирайтинга"

Head of Digital Marketing, мережа готелів Premier • 16 років досвіду в готельному бізнесі • 12 років досвіду в сфері e-commerce та digital marketing в сфері туризму Тема, яка зараз хвилює багатьох, а Анастасія вже її впроваджує в мережі готелів Premier Hotels and Resorts! Чому чат-боти тонуть у хайпі, чи потрібні вони для HoReCa і дійсні поради по інсталяції! Про те, як інвестувати з розумом і впроваджувати тренди від Head of Digital Marketing, людини із 16-річним досвідом в готельному бізнесі, 12 роками в e-commerce та digital marketing, Анастасії Домбровської.

HRD Таор Карпати; засновник та керівник Рекрутингового агентства Red Berry

Власниця ресторану «Гридниця» Її методи управління не знайдеш у книгах з ресторанної справи, адже вона робить усе навпаки. І це працює! Власниця ресторану "Гридниця", Ярослава Павлюковець спробувала багато методів привернення уваги клієнтів і точно знає, що працює лише на папері. На HoReCa Show вона поділиться 17-річним досвідом і розкриє священну таємницю - що насправді люблять клієнти!

Керуюча партнерка NEBO ideas agency Бренд-стратег Ahmad Tea, Think With Google, Mini Cooper, Audi, KFC, Huawei, Beer Point, "Ощадбанк", "Пирятин", "Коблево", "Карпатська Джерельна" та володарка Effie Grand Prix розповість про світ брендів і як у ньому вижити. Приходь послухати і бери великий зошит для ідей!

Предприниматель, основатель агентства "Студия Дениса Каплунова" и образовательного проекта "Школа копирайтинга"

DEOL Partners, директорка з маркетингу пояснить, що таке система digital-маркетингу для готелю, які інструменти працюють в реальності та де ж ідеальний варіант: inhouse digital-команда, freelance чи digita- агентство? А ще чесно розповість про плюси і мінуси кожного без прикрас.

Комунікаційний стратег та незалежний консультант Співавтор Telegram-каналу Digital Masons https://t.me/digital_masons Викладач в школі Bazilik

CEO eSputnik Співзасновник сервісів eSputnik.com та Stripo.email, експерт з автоматизації маркетингу у B2C, сертифікований спеціаліст за напрямком Lead Management та Email Messaging за версією однієї із наймасштабніших компаній з маркетингових досліджень «Meclabs», спікер численних профільних конференцій у США, Естонії, Німеччині, Португалії, Нідерландах і, звичайно, в Україні, поділиться рецептом приготування імейлів для HoReCa, принципами ефективного використання інтерактивних листів та даних і наведе приклади з життя.

Гурман-хуліган, гастро-блогер, коктейльний та барний експерт, засновник Bar Crawl Kyiv

Chief Happiness Officer та мотиваційний тренер мережі ресторанів Firstline Group (а це улюблені київські "Любимый Дядя", "ЖЗЛ" та "Итальянская Редакция")

2

Exhibition

2500 м² класичної виставкової зони – найбільша концентрація Українських та світових виробників та постачальників сфери HoReCa. 

Зона для розвитку та підтримки бізнесу Business Arena, де представлені такі напрямки:

  • франшизи
  • консалтинг
  • фінансування
  • страхування ризиків
  • автоматизація та технологічні рішення
  • дизайн та архітектура

В рамках EXPO представлений окремий напрямок ресторанної індустрії Street Food, а також

Зона нетворкінгу для обміну контактами та досвіду.

3

Workshops

Show Kitchen

Майданчик майстер-класів від провідних українських кухарів, де кращі з кращих продемонструють фахові методики та поділяться своїми кейсами. Унікальне місце, де можна побачити майбутнє кулінарії, та спостерігати, як видатні кухарі України та світу виходять за рамки можливого та створюють унікальний продукт на очах у публіки. •

Edem Resort Medical and Spa

Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

G-group, UkrainianSouthChef Association

бренд-шеф мережі G-GROUP і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України.

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновник)

Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro, в минулому су шеф у варшавському готелі Splendor 4. Проходив стажування у мішленівських ресторанах Копенгагена Relæ 1 та Cadeau 2, брав участь у запуску лабораторії Gastro Hab у Києві. Зараз Юрій використовує закордонний досвід в приготуванні українських страв. Його спеціалізація - інф’юзи, ефірні масла, дегідрація та емульсії.

Edem Resort Medical and Spa

Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

G-group, UkrainianSouthChef Association

бренд-шеф мережі G-GROUP і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України.

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновник)

Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro, в минулому су шеф у варшавському готелі Splendor 4. Проходив стажування у мішленівських ресторанах Копенгагена Relæ 1 та Cadeau 2, брав участь у запуску лабораторії Gastro Hab у Києві. Зараз Юрій використовує закордонний досвід в приготуванні українських страв. Його спеціалізація - інф’юзи, ефірні масла, дегідрація та емульсії.

Шеф-кухар мережі «Самогонна Ресторація» ресторани мережі на високому рівні професіоналізму і здобули чимало нагород у сфері HORECA. Заклади САМоГОНної Ресторація постійно займають лідируючі позиції у всіх гастрономічних рейтингах. Нагороди: “Найкращий ресторан української кухні” СОЛЬ, “Найкращий пивний ресторан” СОЛЬ, дворазова відзнака програми “Ревізор”, ТОР100 кращих ресторанів України.

Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U

Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK

Льоля Ланда, Маріанна Душар (пані Стефа), Аврора Огородник та Олексій Петелько Гастрономічне об'єднання "Цвіклі", Клуб Галицької кухні, Мережа європейської кулінарної спадщини

Бренд Шеф Ресторана-винотеки Прага, Собака съела голубя, Маст, Холи Бургер

Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"

Sweet Show

Платформа майстер-класів від топових кондитерів. Освоєння найновітнішої технології та сучасні тенденції у кондитерській справі, мікс смаків та презентації кондитерських ідей. Все для того, щоб знати та вміти зробити Вашу кондитерську чи пекарню смачною, успішною, модною та прибутковою, або навіть збільшити можливості вашого ресторану. Усі секрети, техніки та «News!» у цій галузі будуть продемонстровані для Вас!

Sugary Lab

Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Grand Admiral Resort & SPA і навіть відвідувачі івент-холу Regency Hill. Справжній митець і Pastry Chef в Sugary Lab, Тома Собко, розповість для HoReCa, чому у кондитерській справа зовсім "не солодко", як стати впізнаваним і коли дизайн вирішує.

Власниця Cheese Bakery

Амбасадор Barry Callebaut, шеф-шоколатьє

Шеф кондитер, шоколатье. Кондитерський бутик BonApArte

Власна кондитиреська Що і скільки потрібно для успіху "Своєї кондитерської"

Sugary Lab

Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Grand Admiral Resort & SPA і навіть відвідувачі івент-холу Regency Hill. Справжній митець і Pastry Chef в Sugary Lab, Тома Собко, розповість для HoReCa, чому у кондитерській справа зовсім "не солодко", як стати впізнаваним і коли дизайн вирішує.

Власниця Cheese Bakery

Амбасадор Barry Callebaut, шеф-шоколатьє

Шеф кондитер, шоколатье. Кондитерський бутик BonApArte

Власна кондитиреська Що і скільки потрібно для успіху "Своєї кондитерської"

Авторка популярного блогу "Дотошний кондитер", експерт з приготування еклерів та бісквітів, кондитер, який за час ведення блогу замісила понад 1000 заготовок тіста для еклерів та зібрала під постом рекордні 160 000 відвідувань,

Бренд шеф Confiserie Just "Королева десертів" за версією телеканалу 1+1, фіналістка Національного чемпіонату України з кондитерського мистецтва за версією Міжнародної французької школи DGF, переможниця Ukrainian Rational Chefs Challenge 2018, Марина Собко поділиться сокровенним - рецептом французького торту із фісташковим мусом та маракуйєвим кремом. А ще розкаже про усі етапи приготування і декор. Не забудь записник!

Авторка книги "Елегантность и духовка", засновниця міжнародної кондитерської школи, переможниця номінації Управління Бізнесом Woman Expert Awards 2019 та директорка школи КИСА розповість, чому сучасна жінка повинна бути активною та як досягти успіху з нуля.

Шеф-кондитер та консультант у сфері кондитерського бізнесу допомагає відкрити кондитерську мрії. А ще закохує у французьке кондитерське мистецтво.

4

Bar Show

Bar Show це 1000 квадратних метрів експозиції провідних алкогольних та безалкогольних постачальників, виробників та постачальників професійного барного обладнання, а також майстер-класи від топових світових та українських бартендерів та міксологів.

Барна культура з кожним роком набирає популярності по всій країні, а в західному регіоні входить в тренд.

Саме тому, цього року ми приділили окрему увагу цьому напрямку.

Client Service Director в агентстві Havas Digital, засновниця проекту Vinnaya

Барменеджер Who&Why. Drinkery 10 років працює у сфері гостинності. За цей час він не один раз довів свою першість серед барменів, був амбасадором Absolut Vodka та Becherovka в Україні. Він розповість для HoReca Show про головне у кольоровій міксології, що таке створення коктейлів на основі органолептичних показників продуктів. І, звісно ж, не забуде згадати про природу смаку та аромату, техніки створення коктейлів і принципи їх поєднання з меню.

Барменеджер. БарДым, Первый Паназиатский, Loza Strekoza. Амбасадор Східної України Bacardi Martini Ukraine Олександр Мордасов знайшов відповідь на найголовнішу дилему людства - як працювати не працюючи. Його називають барним мером Харкова і з кожним роком у нього +1 заклад. На питання: "А в чому ж секрет?" Олександр каже, що просто любить свою роботу

Бренд-амбассадор Monin, probar 11 років роботи барменом, численні нагороди, серед яких перемога у Bohemian bar club, Beefeater Gin Tonic Twict 2018 та Nemiroff Exotic Challenge 2016, вихід у фінал в Havana Club Ambiance 2018 та 3 місце у Cold brew and Jagermister 2019, Дарина Вершиніна знайшла, де ховаються геніальні думки. І поспішає поділитися із гостями HoReCa Show! Вона неодноразово була спікером на виставках з міксології в Україні, Білорусі, Латвії, Естонії та Азербайджані. І вже у вересні розкаже про священне - де ж вони, ті ідеї, як оформити меню і не збожеволіти, коли розставляєш пляшки.

Барменеджер, Buddha-Bar Kyiv учасник і призер багатьох барних конкурсів, автор офіційного коктейлю Євробачення 2017 в Києві. А з іншої - актор, сценарист, монтажер коротких вайн-відео про бар, засновник і ведучий YouTube каналу про барну індустрію "ШЕЙК".

5

Pizza Fest

ТРЕТІЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ ПО ПІЦІ
5-7 вересня 2019
Найкращі Pizza Masters сформують українську
збірну на Чемпіонаті Світу по піці, Парма, Італія
5 категорій відповідно до світових
стандартів
• неаполітанська піца (у дров’яній печі)
• класична піца
• індивідуальний фрістайл
• найшвидша розтяжка
• найбільша розтяжка

Взяти участь у Чемпіонаті можуть усі піца майстри (піцайоло), які досягли 18 – річного
віку, є громадянами України та мають бажання продемонструвати свої вміння у
приготуванні піци.
Конкурсантів оцінюватимуть за стандартами світових змагань. Традиційно судей очолить Даніло Пагано, чемпіон світу з піца-акробатики та класичної піци.

Детальні правила змагань розміщені тут
Реєстрація учасників за посиланням тут
Чекаємо тебе у Львові!

3 одночасні мегаподії

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.
Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Дізнатись більше

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.
Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Дізнатись більше

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України! В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.

Дізнатись більше

Головні спікери та експерти

Edem Resort Medical and Spa

Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

G-group, UkrainianSouthChef Association

бренд-шеф мережі G-GROUP і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України.

Sugary Lab

Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Grand Admiral Resort & SPA і навіть відвідувачі івент-холу Regency Hill. Справжній митець і Pastry Chef в Sugary Lab, Тома Собко, розповість для HoReCa, чому у кондитерській справа зовсім "не солодко", як стати впізнаваним і коли дизайн вирішує.

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресторатор, співвласник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка». Співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Співвласник ресторанів Pastateca і Гіві Рубінштейн. Народжений у Львові. Ментор, спікер і співорганізатор різноманітних освітніх програм. Список його регалій не вміщається на 1 сторінку. Україні дуже пощастило, що в неї є Максим Храмов!

Зараз вони ресторатори, маркетологи, новатори, головні промоутери української HoReCa. Бренд-шеф однойменної мережі ресторанів, Дмитро Борисов розвиває новий вектор гастрономічної культури України, де головні цінності - не прибуток, а повага до гостей та еко-підхід. Але так було не завжди. Дмитро розповість не лише про історії успіху, але про і факапи та чому називає свої ресторани сім'єю Діми Борисова. А ще влаштує сет "питання-відповіді" - отримаєш можливіть особисто поспілкуватися з метром ресторанного бізнесу!

Edem Resort Medical and Spa

Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

G-group, UkrainianSouthChef Association

бренд-шеф мережі G-GROUP і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України.

Sugary Lab

Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Gran

Зараз вони ресторатори, маркетологи, новатори, головні промоутери української HoReC

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Сергій Поном

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

бізнес-консультант, франчайзинговий брокер і Big Mama найкращих українських франшиз,

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновник)

Head of Digital Marketing, мережа готелів Premier • 16 років досвіду в готельному бізнесі • 12 рок

HRD Таор Карпати; засновник та керівник Рекрутингового агентства Red Berry

Власниця ресторану «Гридниця» Її методи управління не знайдеш у книгах з рестор

Керуюча партнерка NEBO ideas agency Бренд-стратег Ahmad Tea, Think With Google, Mini Cooper, Audi, KFC, Huawei, Beer Po

Основатель, идейный вдохновитель, креативный руководитель компании "Фигаро кейте

Фінансовий директор, Digital Choo

з 2019 генеральний директор Кумпель Груп (Львів) 12 років Керучий мережею ресторанів

Предприниматель, основатель агентства "Студия Дениса Каплунова" и образовательно

Власниця Cheese Bakery

Амбасадор Barry Callebaut, шеф-шоколатьє

Шеф кондитер, шоколатье. Кондитерський бутик BonApArte

Власна кондитиреська Що і скільки потрібно для успіху "Своєї кондитерської"

Бренд шеф Confiserie Just "Королева десертів" за версією телеканалу 1+1, фіналістка Націо

Архітектори і дизайнери KUDIN ARCHITECT (BankHotel Lviv, бар Satirikon, конгрес центр в готелі Puscha, за

Client Service Director в агентстві Havas Digital, засновниця проекту Vinnaya

Барменеджер Who&Why. Drinkery 10 років працює у сфері гостинності. За цей час він не один

Барменеджер. БарДым, Первый Паназиатский, Loza Strekoza. Амбасадор Східної України Bacardi M

DEOL Partners, директорка з маркетингу пояснить, що таке система digital-маркетингу для го

Керівник відділу продажів Reikartz Hotel Group Його можна назвати справжнім старожилом г

Комунікаційний стратег та незалежний консультант Співавтор Telegram-каналу Digital Masons

Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U

Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK

Льоля Ланда, Маріанна Душар (пані Стефа), Аврора Огородник та Олексій Петелько Га

Гурман-хуліган, гастро-блогер, коктейльний та барний експерт, засновник Bar Crawl Kyiv

Керівник відділу продажів компанії DEOL Partners Вероніка Ущапівська знає все про тру

Бренд Шеф Ресторана-винотеки Прага, Собака съела голубя, Маст, Холи Бургер

Шеф-кондитер та консультант у сфері кондитерського бізнесу допомагає відкрити ко

Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"

Засновник "Коруна курорт-готель"

Засновники комнанії Lumina (food standard's&care) Безпечніша їжа для кращого бізнесу - із цим

014-2018 - заступник управляючого ресторанами Reikartz Hotel Group, 2018-2019 - CEO мережі італійськи

Директор з продажів та маркетингу, Готель на річці BAKKARA

LoggerHead Bar, BarOut, BARTA Bar Design Tools, ARTịSHOCK GANG productions

Менеджер по сервісу та навчанню керуючої компанії Vertex Hotel Group

До наступного збільшення ціни:
10 hours 31 minutes 21 seconds
8̶0̶0̶ 500 грн
Standard
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena

Забрати квиток

̶2̶2̶0̶0̶ 1650 грн
PREMIUM HoReCa Inside
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)

Забрати квиток

2̶6̶0̶0̶ 1950 грн
PREMIUM TOP-Chefs Arena
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)

Забрати квиток

̶80̶0̶0̶ 4950 грн
VIP
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)
  • Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)
  • Обід
  • Напої
  • AfterParty
  • Преміальний VIP лаунж

Забрати квиток

Приєднуйся До 7000 Учасників 5-7 Вересня 2019.