Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Місія Top Chef Area

Увага! Тут буде пекельно гаряче! Це майстер-класи від відомих і визнаних шефів з усього світу. Цей майданчик покликаний змінювати ресторанну індустрію, впливати на місцеву кулінарію і дозволити шеф-кухарям навчитись працювати, як кращі кухарі світової арени. Від Шефа в закладі залежить все! Смак і якість страв, злагоджена робота всієї кухні і швидкість обслуговування гостей.

Основна ідея та тематика локації –  шеф це не кухар, який готує їжу! Шеф – де людина яка створює кухню, налагоджує процеси та створює шедеври. Взявши такий формат за основу, можна швидко побудувати ефективну кухню. Щоб показати вам як це працює в реальному світі, ми запросили 12 ТОПових, іменитих шефів які поділяться практичними кейсами. Ніякого космосу! Тільки те, що можна застосувати у своєму закладі вже сьогодні та  значно покращити процеси.

Головні спікери та експерти

Пальмова Гілка

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресторатор, співвласник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка». Співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Співвласник ресторанів Pastateca і Г

Chefs Academy,Artichoke

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Від мрії про мореплавство, до спеціаліста в сфері організації роботи на кухні. Бренд-шеф ресторанів Прага та Марлін (м. Київ)

Basta! Street Food Bar

2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площ

Нашу подію відвідають понад 100 експертів у сфері HoReCa зі всього світу!

2016

2017

2018

2019

Генеральні Партнери та Спонсори

Медіа Партнер

Приєднуйся До 7000 Учасників 5-7 Вересня 2019.