speaker_info
About The Speaker
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-05.jpg)
Тома Собко
Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Grand Admiral Resort & SPA і навіть відвідувачі івент-холу Regency Hill. Справжній митець і Pastry Chef в Sugary Lab, Тома Собко, розповість для HoReCa, чому у кондитерській справа зовсім "не солодко", як стати впізнаваним і коли дизайн вирішує.
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-05.jpg)
Sugary Lab
Тома Собко
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-08-1.jpg)
Власниця Cheese Bakery
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-09.jpg)
Амбасадор Barry Callebaut, шеф-шоколатьє
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-10-1.jpg)
Шеф кондитер, шоколатье. Кондитерський бутик BonApArte
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-11.jpg)
Власна кондитиреська Що і скільки потрібно для успіх
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-13.jpg)
Авторка популярного блогу "Дотошний кондитер", експерт