Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

speaker_info

About The Speaker

Тома Собко

Співвласниця і Pastry Chef в Sugary Lab Без її солодощів не можуть жити гості Relax Park Verholy, Grand Admiral Resort & SPA і навіть відвідувачі івент-холу Regency Hill. Справжній митець і Pastry Chef в Sugary Lab, Тома Собко, розповість для HoReCa, чому у кондитерській справа зовсім "не солодко", як стати впізнаваним і коли дизайн вирішує.

Sugary Lab

Власниця Cheese Bakery

Амбасадор Barry Callebaut, шеф-шоколатьє

Шеф кондитер, шоколатье. Кондитерський бутик BonApArte

Власна кондитиреська Що і скільки потрібно для успіх

Авторка популярного блогу "Дотошний кондитер", експерт