Top Chef
Area
Top Chef Arena
Як стати світовим ТОП Шефом?
Ще ніколи у Львові не збиралось разом стільки Шефів …Мішлену! і не тільки! Мішлен це тільки одна з нагород і зовсім не обов’язкова!
Вони приїхали не розмовляти, а дією, пучками пальців, лезом ножа і пекельним вогнем вчити вас і демонструвати свою майстерність!
Щодня 3 майстеркласи. 9 Шефів. 3 дні.
Під керівництвом посла української кухні в світі — Юрія Ковриженка!
Це саме він створює і доводить світу, що українська кухня давно гідна Michelin!
Це саме він відібрав 9 Шефів. Він знає, хто потрібен Україні і чиї знання будуть корисними!
Майстерність роботи з мясом з Аргентини, США та Сінгапуру! Італійська кухня і як з простої риби зробити Мішлен?
18 компонентів — всього в 1 страву?
Французька кухня
майстерність Michelin в стрітфуд барі найвідоміший Шеф Прибалт у світі?! Шеф — діджей!
Вгадаєте, хто приїжджає?
200 місць для тих, хто має амбіції стати найкращими!
9 легендарних топ шефів з різних кінців світу — у Львові 5-7 вересня! Ви готові це пропустити?
3 дні у вересні на Арені Львів змінять вашу роботу назавжди!
Головні спікери та експерти
2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площею всього 40 кв м, що в тиждень обслуговує до 2 000 гостей, і куди завжди стоять черги! Вони хочуть приїхати в Україну і поділитись своєю майстерністю! Ми там були особисто! І закохались як тільки стали в чергу. і не змогли піти - поки все не перекуштували.
3 chefs restaurant / chef/ co founder
Starting with a position at Canadian Pacific Hotels 1997, the opportunity to work alongside other industry professionals where he gained so much knowledge at a young age. Tim spent the next decade travelling the world, from South and Central America , Europe to Afghanistan. Former Executive Chef to the Canadian Prime Minister Tim is a Certified Chef de Cuisine , a red seal holder and is also a Certified Food Stylist from the Culinary Institute of America. Tim is a father of 3, has spent many years as a volunteer firefighter, a long serving Chef to the Prime Minister of Canada, a teacher, and a mentor to young culinarians.
Виконавчий шеф ресторану, що посів 27 місце у премії "Найкращі 50 ресторанів Латинської Америки" та здобув 4 місце серед ресторанів Аргентини.
Co-owner & founder of 17.804 Indonesian Social Kitchen
2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площею всього 40 кв м, що в тиждень обслуговує до 2 000 гостей, і куди завжди стоять черги! Вони хочуть приїхати в Україну і поділитись своєю майстерністю! Ми там були особисто! І закохались як тільки стали в чергу. і не змогли піти - поки все не перекуштували.
3 chefs restaurant / chef/ co founder
Starting with a position at Canadian Pacific Hotels 1997, the opportunity to work alongside other industry professionals where he gained so much knowledge at a young age. Tim spent the next decade travelling the world, from South and Central America , Europe to Afghanistan. Former Executive Chef to the Canadian Prime Minister Tim is a Certified Chef de Cuisine , a red seal holder and is also a Certified Food Stylist from the Culinary Institute of America. Tim is a father of 3, has spent many years as a volunteer firefighter, a long serving Chef to the Prime Minister of Canada, a teacher, and a mentor to young culinarians.
Виконавчий шеф ресторану, що посів 27 місце у премії "Найкращі 50 ресторанів Латинської Америки" та здобув 4 місце серед ресторанів Аргентини.
Co-owner & founder of 17.804 Indonesian Social Kitchen
Multi award winning TV Chef /Presenter, Author, Speaker, Culinary Consultant, Innovator, International Judge and British Ambassador for Food.
Executive chef at Four Seasons Resort Marrakech
GASTRONOMIC DIRECTOR IN EL NACIONAL AND LOMO ALTO
- Конференція для Рестораторі
- Конференція для Готельєрі
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарів
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- Конференція для Рестораторі
- >Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketing
- Майстер-класи для кухарі
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)
- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketin
- Майстер-класи для кухарі
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)
- Конференція для Рестораторів
- Конференція для Готельєрів
- Конференція HR & Marketin
- Майстер-класи для кухарі
- Майстер-класи для кондитерів
- Доступ до виставкової зони
- Доступ до зони BAR Show
- Доступ до зони Business Arena
- доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону
- Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх
- Обід
- Напої
- AfterParty
- Преміальний VIP лаунж
2016
2017
2018
2019