Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Horeca Inside — це:

… серце всього Форуму.
12 практичних майстеркласів від найкращих фахівців індустрії HoReCa зі… всього світу! Ви готові до такого?
А квитки вже купили?
Місця розлітаються щодня і ця зала вміщує всього 650 осіб. Саме тих, хто прийшов за реальними інсайтами і знаннями. Кому не все одно майбутнє і хто хоче його будувати!
Щодня: 4 лекції довжиною по цілих 1,5 години кожна!
Щоб не обривати на найцікавішому.
З перервами, щоб засвоїти, перетравити і обдумати матеріал. Щоб потім задати питання спікерам.

Щодня головне про HoReCa:
TASTE — інсайди ресторатора
LIVE — форсайти готеляра
FEEL — найважливіше про маркетинг і сервіс, без яких НЕМОЖЛИВИЙ вже жоден бізнес!
DO! — натхнення і пендель від найвідоміших українських бізнесменів!
Кожен — про власний досвід і як вони досягнули непересічних результатів!
5 — 7 вересня! тільки у Львові. На HoReCaSHOW! Почуйте і відчуйте своє майбутнє!

Головні спікери та експерти

Стратегічний маркетолог, автор філософіі Sex & Marketing. Послухати Аліну люди їздять в інші міста! Чому? Бо вона говорить про головне! Навіщо для бізнесу потрібен WOW-сервіс і чому він все більше нагадує секс? Відповіді знає стратегічний маркетолог, автор філософії Sex & Marketing, колумніст на порталах Mmr.ua, Cossa.ru, Event.ru, автор книги "Продажі - Стратегія Відносин", Баженова Аліна. Її маркетингові стратегій для 365 Beauty Studio, FLAB, KattAnn, Rosko Family Design, YA Buro, GO Sport Park, My Choice, M Hub, MDMA довели, що головна цінність не товар чи послуга, а неординарний сервіс.

Експерт №1 з сервісу в Україні, засновник Vladychynska Consulting, автор та викладач Першої в Україні Школи сервісу. Єдиний сертифікований консультант з побудови системи сервісу в Східній Європі за методологією TheDijulius Group. Створює сервіс для компаній майбутнього та включає сервісне мислення.

Виконавчий шеф Novotel Warsaw Centrum та Warsaw Market Place, Якуб Малек - шеф з інтернаціональним бекграундом. Серед його практик - робота в Іспанії, Аргентині, Франції, 15 років співпраці з польськими Orbis hotel group та AccorHotels. Філософія Якуба - нуль відходів на кухні. Він розповість про дієвий менеджмент у ресторані, програму боротьби з відходами та поділиться реальними інструментами, які змінюють фінальний результат.

Resident Manager, Vienna House Dream Castle Paris

Küchendirektor Mit meiner Ausbildung als Koch 1988 bis 1991 machte ich mein Hobby zum Beruf. Schon immer war kochen meine Leidenschaft und wurde mir mit meinen italienischen Wurzeln in die Wiege gelegt. Ich sammelte von 1991 - 2004 Erfahrung im In- und Ausland in den unterschiedlichsten Hotels und Restaurants. Im Jahr 2004 erfüllte ich mir meinen Traum und wurde Küchenmeister. Bald darauf im Jahr 2005 begann meine Zeit bei Adler am Schloss bzw.der Better Taste GmbH. Hier war ich vom ersten Schritt als Küchenchef dabei. Ich wuchs mit meiner Erfahrung und wurde Küchenchef der Eventcateringabteilung und bin seit 2016, mit der Eröffnung des speisewerks in Ludwigsburg am Ziel meiner beruflichen Meilensteine angekommen und zum Küchendirektor ernannt worden. Auch privat erfüllte ich mir meine Wünsche und genieße jede freie Minuten mit meiner Frau und meiner 12-jährigen Tochter.

Стратегічний маркетолог, автор філософіі Sex & Marketing. Послухати Аліну люди їздять в інші міста! Чому? Бо вона говорить про головне! Навіщо для бізнесу потрібен WOW-сервіс і чому він все більше нагадує секс? Відповіді знає стратегічний маркетолог, автор філософії Sex & Marketing, колумніст на порталах Mmr.ua, Cossa.ru, Event.ru, автор книги "Продажі - Стратегія Відносин", Баженова Аліна. Її маркетингові стратегій для 365 Beauty Studio, FLAB, KattAnn, Rosko Family Design, YA Buro, GO Sport Park, My Choice, M Hub, MDMA довели, що головна цінність не товар чи послуга, а неординарний сервіс.

Експерт №1 з сервісу в Україні, засновник Vladychynska Consulting, автор та викладач Першої в Україні Школи сервісу. Єдиний сертифікований консультант з побудови системи сервісу в Східній Європі за методологією TheDijulius Group. Створює сервіс для компаній майбутнього та включає сервісне мислення.

Виконавчий шеф Novotel Warsaw Centrum та Warsaw Market Place, Якуб Малек - шеф з інтернаціональним бекграундом. Серед його практик - робота в Іспанії, Аргентині, Франції, 15 років співпраці з польськими Orbis hotel group та AccorHotels. Філософія Якуба - нуль відходів на кухні. Він розповість про дієвий менеджмент у ресторані, програму боротьби з відходами та поділиться реальними інструментами, які змінюють фінальний результат.

Resident Manager, Vienna House Dream Castle Paris

Küchendirektor Mit meiner Ausbildung als Koch 1988 bis 1991 machte ich mein Hobby zum Beruf. Schon immer war kochen meine Leidenschaft und wurde mir mit meinen italienischen Wurzeln in die Wiege gelegt. Ich sammelte von 1991 - 2004 Erfahrung im In- und Ausland in den unterschiedlichsten Hotels und Restaurants. Im Jahr 2004 erfüllte ich mir meinen Traum und wurde Küchenmeister. Bald darauf im Jahr 2005 begann meine Zeit bei Adler am Schloss bzw.der Better Taste GmbH. Hier war ich vom ersten Schritt als Küchenchef dabei. Ich wuchs mit meiner Erfahrung und wurde Küchenchef der Eventcateringabteilung und bin seit 2016, mit der Eröffnung des speisewerks in Ludwigsburg am Ziel meiner beruflichen Meilensteine angekommen und zum Küchendirektor ernannt worden. Auch privat erfüllte ich mir meine Wünsche und genieße jede freie Minuten mit meiner Frau und meiner 12-jährigen Tochter.

Директор з маркетингу у "Планета кіно", працівник масштабних ІТ і телеком компаній України MTS, Vodafone та Life переконаний, що за кожним вдалим бізнесом стоїть гучна назва. Як бренд впливає на успішність, чим він відрізняється від продукту і як мислити, щоб бути особливим.

Керівник відділу CRM, Планета Кіно

̶8̶0̶0̶ 600 грн
Standard
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena

Забрати квиток

̶2̶2̶0̶0̶ 1950 грн
HoReCa Inside
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)

Забрати квиток

2̶6̶0̶0̶ 2250 грн
TOP-Chefs Arena
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)

Забрати квиток

̶80̶0̶0̶ 5250 грн
VIP
<повних 3 дні/>
  • Конференція для Рестораторів
  • Конференція для Готельєрів
  • Конференція HR & Marketing
  • Майстер-класи для кухарів
  • Майстер-класи для кондитерів
  • Доступ до виставкової зони
  • Доступ до зони BAR Show
  • Доступ до зони Business Arena
  • доступ до майстер-класів від світових шефів (чаша стадіону)
  • Доступ до преміальної конференції Inside (3й поверх)
  • Обід
  • Напої
  • AfterParty
  • Преміальний VIP лаунж

Забрати квиток

2016

2017

2018

2019

Генеральні Партнери та Спонсори

Приєднуйся До 7000 Учасників 5-7 Вересня 2019.