About The Speaker
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/інсайд-02.jpg)
Jakub Emanuel Malec, Poland
Виконавчий шеф Novotel Warsaw Centrum та Warsaw Market Place, Якуб Малек - шеф з інтернаціональним бекграундом. Серед його практик - робота в Іспанії, Аргентині, Франції, 15 років співпраці з польськими Orbis hotel group та AccorHotels. Філософія Якуба - нуль відходів на кухні. Він розповість про дієвий менеджмент у ресторані, програму боротьби з відходами та поділиться реальними інструментами, які змінюють фінальний результат.
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-04-1.jpg)
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/08/Жаботинська.jpg)
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-06-1.jpg)
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-03.jpg)
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-01.jpg)
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/08/Крицун.jpg)
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/07/showKitchen-07.jpg)
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
![](https://horecashow.lviv.ua/wp-content/uploads/2019/08/Зіпер.jpg)
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U