About The Speaker
Derin Aribas + Kaan Sakarya, Turkey
2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площею всього 40 кв м, що в тиждень обслуговує до 2 000 гостей, і куди завжди стоять черги! Вони хочуть приїхати в Україну і поділитись своєю майстерністю! Ми там були особисто! І закохались як тільки стали в чергу. і не змогли піти - поки все не перекуштували.
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни