About The Speaker

Юрій Діденко
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro, в минулому су шеф у варшавському готелі Splendor 4. Проходив стажування у мішленівських ресторанах Копенгагена Relæ 1 та Cadeau 2, брав участь у запуску лабораторії Gastro Hab у Києві. Зараз Юрій використовує закордонний досвід в приготуванні українських страв. Його спеціалізація - інф’юзи, ефірні масла, дегідрація та емульсії.

G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор

Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK

Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни

Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U

Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".