About The Speaker

Jakub Emanuel Malec, Poland
Виконавчий шеф Novotel Warsaw Centrum та Warsaw Market Place, Якуб Малек - шеф з інтернаціональним бекграундом. Серед його практик - робота в Іспанії, Аргентині, Франції, 15 років співпраці з польськими Orbis hotel group та AccorHotels. Філософія Якуба - нуль відходів на кухні. Він розповість про дієвий менеджмент у ресторані, програму боротьби з відходами та поділиться реальними інструментами, які змінюють фінальний результат.

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор

Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"

Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro

Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U

Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK