About The Speaker
Jakub Emanuel Malec, Poland
Виконавчий шеф Novotel Warsaw Centrum та Warsaw Market Place, Якуб Малек - шеф з інтернаціональним бекграундом. Серед його практик - робота в Іспанії, Аргентині, Франції, 15 років співпраці з польськими Orbis hotel group та AccorHotels. Філософія Якуба - нуль відходів на кухні. Він розповість про дієвий менеджмент у ресторані, програму боротьби з відходами та поділиться реальними інструментами, які змінюють фінальний результат.
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".