About The Speaker
Валерій Поляков
Директор з розвитку холдінгу Cartel (курорт Буковель) Для нього не потрібен гід Мішлену, адже він створює власний. Валерій Поляков - мандрівник, автор багатьох путівніків містами світу, креатор різноманітних ресторанних концептів. Він розповість для HoReCa Show, які світові тренди матимуть майбутнє в Україні, що таке усвідомлене споживання, артізанальна філософія та монопродуктові концепти. І як це застосувати у ресторанному бізнесі.
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U