About The Speaker
Олександр Скубач
Барменеджер Who&Why. Drinkery 10 років працює у сфері гостинності. За цей час він не один раз довів свою першість серед барменів, був амбасадором Absolut Vodka та Becherovka в Україні. Він розповість для HoReca Show про головне у кольоровій міксології, що таке створення коктейлів на основі органолептичних показників продуктів. І, звісно ж, не забуде згадати про природу смаку та аромату, техніки створення коктейлів і принципи їх поєднання з меню.
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни