About The Speaker

Олександр Скубач
Барменеджер Who&Why. Drinkery 10 років працює у сфері гостинності. За цей час він не один раз довів свою першість серед барменів, був амбасадором Absolut Vodka та Becherovka в Україні. Він розповість для HoReca Show про головне у кольоровій міксології, що таке створення коктейлів на основі органолептичних показників продуктів. І, звісно ж, не забуде згадати про природу смаку та аромату, техніки створення коктейлів і принципи їх поєднання з меню.

Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK

Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group

G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор

Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U

Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни

Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro

Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".

Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"