About The Speaker
Собко Марина
Бренд шеф Confiserie Just "Королева десертів" за версією телеканалу 1+1, фіналістка Національного чемпіонату України з кондитерського мистецтва за версією Міжнародної французької школи DGF, переможниця Ukrainian Rational Chefs Challenge 2018, Марина Собко поділиться сокровенним - рецептом французького торту із фісташковим мусом та маракуйєвим кремом. А ще розкаже про усі етапи приготування і декор. Не забудь записник!
Шеф кухар готелю Park Hotel Dnipro Шеф-кухар готелю Park Hotel Dnipro
Шеф-повар Ресторана Украинской кухни U
Школа Пекарів Дениса Суховія та Chef Bakery (шеф та засновни
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Бренд-шеф мережа "23 Ресторани"
Head Chef, Fullers Old Joint Stock Pub&Theatre Venue. Birmingham, UK
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group