About The Speaker
Сергій Пономарьов
Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Сергій Пономарьов знає, чому бути крутим кухарем у ресторанному бізнесі замало. За 29 років досвіду він спроектував понад 40 ресторанів. В минулому був бренд-шефом одеського ресторану "Компот", ресторанів "Прага", "Марлін" та "Монтеккі Капулетті" у Києві. Сергій допоможе розібратися з управлінням кухнею ресторану та розкаже, як перетворити кулінарне мистецтво у прибутковий бізнес.
Edem Resort Medical and Spa
Туманян Артур
Шеф-кухар в Edem Resort Medical & Spa. Володар премії "Соль".
G-group, UkrainianSouthChef Association
Тітов Віктор
Sugary Lab
Тома Собко
Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресто
Зараз вони ресторатори, маркетологи, новатори, головні
Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової ко
Пуща
Оксана Лєвдікова
Конгресс Готель "Пуща", директор з маркетингу та продаж
2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали с
Brand Chef Leybova Gora Restaurants Group
керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department) П