Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

TOP Chef Arena

Увага! Тут буде пекельно гаряче! Це майстер-класи від відомих і визнаних шефів з усього світу. Цей майданчик покликаний змінювати ресторанну індустрію, впливати на місцеву кулінарію і дозволити шеф-кухарям навчитись працювати, як кращі кухарі світової арени. Від Шефа в закладі залежить все! Смак і якість страв, злагоджена робота всієї кухні і швидкість обслуговування гостей. І в кінцевому результаті – рішення гостя, чи повертатися ще в даний ресторан! Саме тому шеф-кухаря підбирають раніше, ніж визначаються з приміщенням, дизайном і уявленням про меню майбутнього ресторану. CHEF – ця АРЕНА – найкраща інвестиція в тебе!

2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площ

3 chefs restaurant / chef/ co founder

Starting with a position at Canadian Pacific Hotels 1997, the opportunity to work alongside other industry professionals where he gained so much knowledge at a young age. Tim spent the next decade travelling the world, from South and Central America , Europe to Afghanistan. Former Executive Chef to the Canadian Prime Minister Tim is a Certi

Виконавчий шеф ресторану, що посів 27 місце у премії "Найкращі 50 ресторанів Латинської Америки" та здобув 4 місце серед ресторанів Аргентини.

Co-owner & founder of 17.804 Indonesian Social Kitchen

Multi award winning TV Chef /Presenter, Author, Speaker, Culinary Consultant, Innovator, International Judge and British Ambassador for Food.

Executive chef at Four Seasons Resort Marrakech

GASTRONOMIC DIRECTOR IN EL NACIONAL AND LOMO ALTO

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.

Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.

Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України!

В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.