Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

TOP Chef Arena

f

Увага! Тут буде пекельно гаряче! Це майстер-класи від відомих і визнаних шефів з усього світу. Цей майданчик покликаний змінювати ресторанну індустрію, впливати на місцеву кулінарію і дозволити шеф-кухарям навчитись працювати, як кращі кухарі світової арени. Від Шефа в закладі залежить все! Смак і якість страв, злагоджена робота всієї кухні і швидкість обслуговування гостей. І в кінцевому результаті – рішення гостя, чи повертатися ще в даний ресторан! Саме тому шеф-кухаря підбирають раніше, ніж визначаються з приміщенням, дизайном і уявленням про меню майбутнього ресторану. CHEF – ця АРЕНА – найкраща інвестиція в тебе!

Пальмова Гілка

Президент ресторанної премії "Пальмова Гілка". Ресторатор, співвласник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка». Співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Співвласник ресторанів Pastateca і Г

Chefs Academy,Artichoke

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke. Від мрії про мореплавство, до спеціаліста в сфері організації роботи на кухні. Бренд-шеф ресторанів Прага та Марлін (м. Київ)

Basta! Street Food Bar

2 молодих шефи, що працювали в закладах Michelin, поєднали свої вміння і майстерність у створенні високої кухні і відкрили один з напопулярніших Гастро Стріт фуд барів Стамбулу: Basta! Street Food Bar, площ

Нашу подію відвідають понад 100 експертів у сфері HoReCa зі всього світу!

Основний майданчик події, що об’єднує 12 локацій.

Від класичної виставкової зони до 3х сцен конференцій за напрямками Rest, Hotel, HR & Marketing, а також майстер-класи, 1000 м2 барної культури, професійні змагання та зони нетворкінгу.

Конференція розрахована на 1000 учасників, де найуспішніші Метри України та світу розкрити суть найважливіших питань бізнесу.

Ресторатори, готельєри та люди які створили успішний бізнес розкривають секрети реальних бізнес-історій та розповідають про практичні інструменти, які допоможуть стати краще тут і зараз.

Наймасштабніші кулінарні майстер-класи історії України!

В чаші стадіону, просто неба, провідні світові шефи розкриють практичні навички та секрети успішної злагодженої роботи на кухні. З кухні починається заклад, бо тільки якість страв та швидкість обслуговування впливає н6а рішення гостя – повернутися чи ні.